Verhuizen

Sommige verhuizingen hebben gevolgen voor je pensioen. PME blijft graag met je in contact over je pensioen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen informeren.

Je verhuist in of naar Nederland

Geef je nieuwe adres door aan de gemeente waar je gaat wonen. Dan krijgen wij automatisch bericht van je verhuizing. Je hoeft zelf niets te doen.   

Man vrouw verhuizen

Je verhuist naar het buitenland. Je verhuist in het buitenland.

Je verhuist naar het buitenland

Verhuis je naar het buitenland, schrijf je dan uit bij de gemeente waar je woont. Je adreswijziging wordt automatisch doorgegeven aan de Registratie Niet-ingezetenen (RNI).

Je verhuist in het buitenland

Je woont in het buitenland, staat al ingeschreven bij het RNI en verhuist in het buitenland? Vul dan dit formulier in en mail deze naar nietingezetenendv@rotterdam.nl.

Woon je in het buitenland en sta je niet ingeschreven in de RNI? Dan moet je naar een RNI-loket in Nederland om je in te schrijven. Meer informatie vind je bij Woon je in het buitenland?

Goed om te weten

  • Wij krijgen automatisch bericht van je verhuizing van de Basisregistratie Personen als je je adres doorgeeft aan de gemeente waar je gaat wonen.
  • Meer informatie over pensioen in het buitenland vind je bij Woon je in het buitenland?
  • Verandert je e-mailadres? Geef dit dan wel door aan ons, in Mijn PME. Je krijgt je informatie digitaal van ons, tenzij je een andere keuze maakt. Dit geldt voor persoonlijke pensioeninformatie en voor het PME magazine.

 

Waar kunnen wij je mee helpen?