Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
NL EN

Verhuizen

Sommige verhuizingen hebben gevolgen voor je pensioen. PME blijft graag met je in contact over je pensioen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen informeren.

Je verhuist in of naar Nederland

Geef je nieuwe adres door aan de gemeente waar je gaat wonen. Dan krijgen wij automatisch bericht van je verhuizing. Je hoeft zelf niets te doen.   

Man vrouw verhuizen

Je verhuist naar het buitenland. Je verhuist in het buitenland.

Je verhuist naar het buitenland

Ga je naar het buitenland verhuizen? Geef dan je adresgegevens door aan de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI) via één van de RNI-gemeenten. Wij ontvangen dan automatisch je nieuwe adres in het buitenland. Meer informatie hierover vind je op rvig.nl/brp/rni.

Je verhuist in het buitenland

Je woont in het buitenland, bent al ingeschreven bij de RNI en verhuist in het buitenland? Geef dan je adresgegevens door aan de Registratie Niet-Ingezetenen (RNI) via één van de RNI-gemeenten. Wij ontvangen dan automatisch je nieuwe adres in het buitenland. Meer informatie hierover vind je op rvig.nl/brp/rni.

Woon je in het buitenland en ben je niet ingeschreven in de RNI? Dan moet je naar een RNI-loket in Nederland om je in te schrijven. Meer informatie hierover vind je op rvig.nl/brp/rni.

Goed om te weten

  • Wij krijgen automatisch bericht van je verhuizing van de Basisregistratie Personen als je je adres doorgeeft aan de gemeente waar je gaat wonen.
  • Meer informatie over pensioen in het buitenland vind je op Pensioen in het buitenland.
  • Verandert je e-mailadres? Geef dit dan wel door aan ons, in Mijn PME. Je krijgt je informatie digitaal van ons, tenzij je een andere keuze maakt. Dit geldt voor persoonlijke pensioeninformatie en voor het PME magazine.

 

Waar kunnen wij je mee helpen?