Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
NL EN
Gepubliceerd op 12 maart 2020

Winnaars kiezen voor het digitale PME magazine

In december 2019 verscheen het vernieuwde PME magazine met een prijsvraag. Mensen die zich aanmeldden voor de digitale variant van het magazine, maakten kans op theaterkaartjes. Al duizenden mensen hebben de knop omgezet van papieren post naar digitaal. Uit deze aanmeldingen heeft PME 20 winnaars getrokken. Prijswinnaars van Yrseke tot Veldhoven en van Lelystad tot Deventer: gefeliciteerd! Jullie ontvangen de prijs de komende dagen in de mailbox.

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus en het voorlopig sluiten van theaters, hebben we gekozen voor een algemene cadeaubon te sturen, in plaats van een theaterbon. Deze cadeaubon kunt u besteden bij 100 verschillende winkels.

Kies ook voor digitaal

PME staat voor een duurzaam en betaalbaar pensioen. Daarom versturen we onze post het liefst digitaal. Mijn PME is je persoonlijke informatiekanaal. Ook informatie zoals het magazine en onze nieuwsbrief kun je digitaal ontvangen. Zet vandaag nog je digitale brievenbus open. Velen gingen je al voor!

Zo makkelijk is het

Ga naar pmepensioen.nl/mijnpme. Log in met je DigiD en vul bij de ‘persoonsgegevens’ je e-mailadres in. Ga daarna naar ‘hoe ontvang ik mijn post?’ en pas je keuze aan om het magazine digitaal te ontvangen.

Registreer uw e-mailadres in Mijn PME!

In deze video zie je hoe je eenvoudig je e-mailadres achterlaat en je voorkeur voor digitale post instelt. Ook kun je aangeven dat je voortaan ons PME magazine digitaal wilt ontvangen. Zo blijf je snel en makkelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom jouw pensioen.