Gepubliceerd op 10 juli 2020

Winnaars Nationale Tuinbon. Ga ook voor digitaal!

Eind mei verscheen weer een nieuwe editie van het PME magazine. Vanaf deze editie ook digitaal! Net zo mooi vormgegeven, met bovendien extra informatie en verdieping in de artikelen. Gewoon in je mailbox! Ruim 37.000 lezers kozen al voor ons digitale magazine.

Heb je voor 6 juli gekozen om het magazine voortaan digitaal te ontvangen? Dan maakte je kans op een Nationale Tuinbon* ter waarde van 50 euro. Uit die aanmeldingen voor het digitale magazine hebben wij 20 winnaars getrokken. Prijswinnaars van Rotterdam tot Wageningen en van Krommenie tot Schinveld: gefeliciteerd! Jullie ontvangen de prijs de komende dagen in de mailbox.

PME gaat voor digitaal
PME gaat voor digitaal, niet alleen met het magazine maar ook voor alle andere communicatie. Zo besparen we samen papier én postzegels. En in Mijn PME staat al je pensioeninformatie bij elkaar. Staat er een nieuw magazine online of zijn er belangrijke pensioenontwikkelingen? Je ontvangt van ons een e-mail. Simpeler, sneller, schoner.

Inloggen, e-mail invoeren, klaar!
Ga naar Mijn PME. Log in met je DigiD en vul bij de ‘persoonsgegevens’ je e-mailadres in. Ga daarna naar ‘hoe ontvang ik mijn post?’ en pas je keuze aan om het magazine digitaal te ontvangen. De volgende editie van het magazine vind je dan voortaan in je mailbox. Ten slotte kan je je daar ook aanmelden voor onze nieuwsbrief.

*De Nationale Tuinbon is te gebruiken bij onder andere GroenRijk, Ranzijn, Tuinland, Intratuin én bij ruim 125 zelfstandige tuincentra in Nederland. Voor meer informatie: kijk op www.nationale-tuinbon.nl.