Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
NL EN
Gepubliceerd op 04 november 2021

Digitale uitzending werkgevers: maandag 6 december

 

Als de Sint net het land uit is kijken we alweer vooruit naar wat er in 2022 op pensioengebied verandert en wat hetzelfde blijft. In 2022 veranderen een aantal zaken bij PME en dus ook voor jou. De pensioenadministratie van PME verhuist per 1 januari. We hebben je hier op verschillende manieren over geïnformeerd. Zoals in de nieuwsbrief en met de Routekaart naar TKP Pensioen. Maar wat betekent dit nu voor jou als werkgever? Op maandag 6 december organiseert PME een digitale uitzending om je hier meer over te vertellen. Bent u erbij?

Host Jörgen Raymann neemt je vanaf 15:30 uur in ongeveer 45 minuten mee in verschillende thema’s rondom pensioen. Jörgen gaat eerst in gesprek met Eric Uijen, de voorzitter van het Uitvoerend Bestuur, over de strategische ontwikkelingen in pensioenland. Ook de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is de stand van zaken van het nieuwe pensioencontract?
  • Wat is upa en hoe maak je hier als werkgever gebruik van?
  • Hoe ziet het nieuwe werkgeversportaal eruit?
  • Wat zijn de kerncijfers en wat is de opbouw van de premie per 2022?

Tijdens de uitzending kan je vragen stellen via een chat.

In het kort  
Wat: Digitale uitzending voor werkgevers
Wie: Iedereen die te maken heeft met pensioen: of je nu werkt op de salarisadministratie of verantwoordelijk bent voor het HR-beleid
Wanneer: Maandag 6 december, start om 15:30 uur
Waar: Online. Kijk mee via elk apparaat (computer, tablet, smartphone).  


Kan je niet kijken op dit tijdstip?
Geen probleem, maar meld je wél aan. Je krijgt dan na afloop een link toegestuurd per e-mail, zodat je de uitzending later terug kunt kijken.