Wil je ook #allepostdigitaal?

We staan voor een duurzaam pensioen; daar kun jij zelf ook een bijdrage aan leveren door digitaal te gaan. Alle informatie over jouw pensioen staat in Mijn PME. Zoals hoeveel pensioen je nu hebt opgebouwd en hoeveel je straks netto ontvangt. Daar vind je ook je post overzichtelijk bij elkaar.

Kies voor digitaal!

Kies je voor digitaal, dan sturen wij je een seintje per e-mail als er een nieuw document voor je klaar staat op Mijn PME. Dat scheelt veel papier – dus bomen – én postzegels. Dan heb je bovendien al je persoonlijke pensioeninformatie op één plek en hoef je niets te missen.

Inloggen, e-mail invoeren, klaar!

Inloggen op Mijn PME

Digitale communicatie

Naast alle pensioendocumenten in Mijn PME kan je ook onze nieuwsbrief en het magazine digitaal ontvangen. De PME nieuwsbrief verschijnt elk kwartaal. Het geeft actueel nieuws, bijvoorbeeld over dekkingsgraden. Het magazine verschijnt twee keer per jaar en geeft achtergrondinformatie. Vanaf mei 2020 ook in een digitale versie. Ga naar Mijn PME om digitaal op de hoogte te blijven.

Goed om te weten

  • Je ontvangt niet direct alle post digitaal als je je e-mail aan ons doorgeeft. We zijn volop bezig met de overstap naar digitaal. Het kan zijn dat je nog post in de brievenbus ontvangt, dit wordt wel steeds minder.
  • Om in te loggen op Mijn PME heb je DigiD nodig. Nog geen DigiD? Die kun je aanvragen via www.digid.nl/aanvragen.
  • Wil je post toch liever in de brievenbus ontvangen? Pas dan je voorkeur aan in Mijn PME. Geef aan dat je de post in de brievenbus wilt ontvangen. Je kunt ook een e-mail sturen via het contactformulier.

 

Waar kunnen wij je mee helpen?