Overslaan en naar inhoud gaan

Welkom op de nieuwe website van PME

Gepubliceerd op:

De nieuwe PME website in het kort

Onze nieuwe website ziet er anders uit. Ook de indeling is anders. In het kort gaat de nieuwe website uit van het doel waarmee jij naar de website komt:
 
•    De meest populaire onderwerpen staan bovenaan op de homepage. Je vindt er bijvoorbeeld een link naar je post, documenten en overzichten en informatie over de pensioenregeling.
•    In de blokken eronder zie je andere thema’s die belangrijk zijn, zoals Plan je pensioen en Gegevens aanpassen. Zo zie je makkelijk waar je moet zijn. 
•    Je kunt ook de zoekfunctie rechts bovenin het scherm gebruiken om informatie over  een onderwerp te vinden. 

Je logt nog steeds in met je DigiD

Op onze vorige website logde je nu in met je DigiD. Dat blijft zo. Wel zo gemakkelijk én veilig. Heb je nog geen DigiD? Vraag online DigiD aan

Je post staat in je digitale postbus

Je vindt je post in je digitale postbus. Ben je op zoek naar correspondentie van voor 2022? Neem contact met ons op en we sturen deze naar je toe. Wil je in de toekomst je post digitaal ontvangen? Geef je e-mailadres aan ons door en zet je communicatievoorkeur op digitaal.

Communicatievoorkeur doorgeven

We werken nog aan de pensioenplanner

Misschien zoek je de pensioenplanner zoals je die kent van de oude website. We zijn druk bezig om een nieuwe pensioenplanner te ontwikkelen. We verwachten de pensioenplanner in de loop van 2022 klaar te hebben. Tot die tijd verwijzen we je naar Mijn Pensioenoverzicht voor financiële gegevens over je pensioen.

Kom je er niet uit? Dan staan we voor je klaar

We helpen je graag via Service en contact. Of maak een afspraak met een werknemersconsulent bij jou in de buurt.