Overslaan en naar inhoud gaan

Webinars

PME zendt regelmatig webinars uit over allerlei pensioenonderwerpen. Je kunt de webinars altijd terugkijken.

Wat betekent het nieuwe pensioenstelsel voor jou?

Het pensioenstelsel gaat veranderen. Wat blijft hetzelfde en wat verandert er? Daarover gingen onze twee webinars op 15 september. 

PME-voorzitter Eric Uijen, bestuurslid Theo Bruinsma en manager Rob Dingemans vertelden wat de plannen zijn en gaven antwoord op vragen van (oud-)werknemers en pensioengerechtigden en van werkgevers. Ze legden ook uit hoe PME er op dit moment voor staat.

Bekijk het webinar voor (oud-)werknemers en pensioengerechtigden.

Bekijk webinar voor werkgevers.

Vanaf 26 september zijn beide uitzendingen ook ondertiteld, in het Nederlands en in het Engels.

Ontwikkelingen in pensioenland

In deze uitzending voor deelnemers op 7 december ging Jörgen Raymann in gesprek met Eric Uijen (voorzitter Uitvoerend Bestuur PME) en Susan Eijgermans (Bestuurder PME) over de ontwikkelingen in pensioenland. 

Bekijk de uitzending

Nieuw pensioenstelsel en ontwikkelingen op pensioengebied

Tijdens de uitzending voor gepensioneerden op 7 december vertelden Eric Uijen (voorzitter Uitvoerend Bestuur PME) en Rik Grutters (Bestuurder PME) over de ontwikkelingen op pensioengebied en wat we nu weten over het nieuwe pensioenstelsel.  

Bekijk de uitzending

Nieuw pensioenstelsel en upa

Tijdens de uitzending voor werkgevers op 6 december ging Jörgen Raymann met Eric Uijen (voorzitter Uitvoerend Bestuur PME) en Aart-Jan Baaijens (TKP) onder andere in gesprek over de uniforme pensioenaangifte (upa) en het nieuwe pensioenstelsel. 

Bekijk de uitzending