Overslaan en naar inhoud gaan

Je pensioenoverzicht staat klaar

Overig nieuws, Financieel
Gepubliceerd op:

Bouw je pensioen bij ons op? Dan staat binnenkort je Uniform Pensioenoverzicht 2022 (UPO 2022) online voor je klaar. Heb je een mail van ons gehad over het UPO? Dan kun je je UPO nu al online bekijken. Altijd een goed moment om na te gaan hoe je pensioen ervoor staat. Het UPO geeft je een overzichtelijk beeld van je pensioensituatie.

Op je UPO vind je de volgende informatie

  • Hoeveel premie je – samen met je werkgever – hebt betaald voor je pensioen.
  • Hoeveel pensioen je tot en met eind 2021 bij ons hebt opgebouwd. Ga je uit dienst? Dan krijg je dit bedrag als je met pensioen gaat.
  • Hoeveel pensioen je krijgt als het mee- of tegenzit met de economie.
  • Wat je eventuele partner en kinderen krijgen als je overlijdt. Heb je extra pensioen verzekerd voor je partner? Dan is dit al verwerkt in het bedrag op je UPO.
  • Je factor A voor je belastingaangifte.

Bekijk je UPO 2022

Goed om te weten

Wil je weten hoeveel pensioen je op dit moment in totaal hebt opgebouwd, inclusief AOW? Ga dan naar mijnpensioenoverzicht.nl.

Meer informatie

  • Kloppen je persoonlijke gegevens op het UPO niet?

De gegevens en bedragen op het UPO zijn gebaseerd op de gegevens die we op 1 januari 2022 van jou hadden. Zijn je gegevens in 2021 gewijzigd en zie je de nieuwe gegevens niet terug op het UPO? Geef dit dan aan bij je werkgever. Wij krijgen jouw gegevens en eventuele wijzigingen namelijk via je werkgever.

Zijn je gegevens in 2022 gewijzigd? Dan hoef je niets te doen. Die wijzigingen zie je terug op het UPO dat je volgend jaar krijgt.