Nieuw:
inloggen met eHerkenning

Lees meer

Onze dekkingsgraad is 93,0%

Lees meer

Per 1 juli nieuw in Mijn PME: extra partnerpensioen regelen

We vereenvoudigen het aanvragen van een Anw-hiaatpensioen (extra partnerpensioen). Tot 1 juli 2020 loopt die aanvraag via jou. Vanaf die datum doet een werknemer de aanvraag zelf via Mijn PME. Lees meer 

Eendaagse cursus over pensioen

De pensioenregeling van PME wordt in een dag van 9:00 -16:00 uur helder gemaakt. Je kan kiezen uit verschillende data in de periode van juni tot en met november. Na de cursus kan je antwoord geven op 80% van de vragen van je werknemers. En voor de overige 20% weet je wie je kan helpen.

Meld je hier aan
Collegas

Presentatie en spreekuren
in je bedrijf

We zien dat werknemers steeds meer vragen hebben over hun pensioen, ook al is dit soms nog ver weg. Tijdens een algemene presentatie op je bedrijf vertelt de pensioenconsulent alles over pensioen.

Als je werknemers behoefte hebben aan individuele gesprekken dan organiseren we spreekuren. Ook weer op jouw bedrijfslocatie. Elke werknemer kan dan zijn persoonlijke vragen stellen. Bij ingrijpende levensveranderingen zoals een huwelijk, scheiden en of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid is dit waardevol. Maar natuurlijk ook als je werknemer denkt over minder of stoppen met werken. Neem voor meer informatie contact op.

 • 1.393

  werkgevers

  zijn bij ons aangesloten

 • 2

  werkgeversconsultenten

  gaan graag met je in gesprek

 • 11

  accountbeheerders

  staan voor je klaar

Actualiteit

Meer artikelen lezen? Ga direct naar Nieuwsberichten

 

 

Kom je er niet uit?
Neem contact met ons op!

Naar contactgegevens