Toegankelijkheid
Contrast
A A
Tekstgrootte
A A A
NL EN

Informatie over verhuizing pensioenadministratie

Lees meer

Onze dekkingsgraad is 103,2%

Lees meer

Belangrijkste kerncijfers 2021

Pensioenrekenleeftijd 68
Franchise € 14.554
Salarisgrens € 79.719
Opbouwpercentage ouderdomspensioen 1,815%
Pensioenpremie (over de pensioengrondslag) 27,59%
Maximale werknemerspremie 10,89%
Alle kerncijfers

Eendaagse cursus over pensioenen bijna volgeboekt

Let op: je kunt je alleen nog aanmelden voor de cursus op 23 september in Roermond. De andere locaties en data zijn al vol. Inschrijving doen we op volgorde van aanmelding.

Net na de zomer geven Toin en Marcel, onze werkgeversconsulenten, weer pensioencursussen op locatie. We kijken er naar uit om jullie weer te mogen ontvangen. Natuurlijk houden we ons aan de dan geldende richtlijnen van het RIVM. Na deze eendaagse cursus weet je het antwoord op 80% van de vragen van je werknemers over pensioen. En voor de overige 20% weet je bij wie je terecht kan. Kies uit meerdere data en locaties in de periode van september tot en met november.

Meld je nu aan
Collegas

Presentatie en spreekuren in je bedrijf

We zien dat werknemers steeds meer vragen hebben over hun pensioen, ook al is dit soms nog ver weg. Tijdens een algemene presentatie op je bedrijf vertelt de pensioenconsulent alles over pensioen. Dat kan ook digitaal.

Als je werknemers behoefte hebben aan individuele gesprekken dan organiseren we spreekuren. Ook weer op jouw bedrijfslocatie of online. Elke werknemer kan dan zijn persoonlijke vragen stellen. Bij ingrijpende levensveranderingen zoals trouwen, scheiden of (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid is dit waardevol. Maar natuurlijk ook als je werknemer denkt over minder werken of stoppen met werken. Neem voor meer informatie contact op.

 • 1.432

  werkgevers

  zijn bij ons aangesloten

 • 2

  werkgeversconsultenten

  gaan graag met je in gesprek

 • 11

  accountbeheerders

  staan voor je klaar

Meer artikelen lezen? Ga direct naar Nieuwsberichten

 

 

Kom je er niet uit?
Neem contact met ons op!

Naar contactgegevens